Zeilmakerij De Jong Sails

Wolphaartsdijk - Zeeland

Zeilmakerij de Jong slide 1 Zeilmakerij de Jong slide 2 Zeilmakerij de Jong slide 3 Zeilmakerij de Jong slide 4

De Jong Sails Wolphaartsdijk

 
De Jong Sails Wolphaartsdijk
De Jong Sails is een echt familiebedrijf. Sinds begin vorige eeuw worden kennis en ervaring overgebracht van vader op zoon. Je zou kunnen zeggen dat het maken van zeilen bij ons in de genen zit.
 
In de loop der jaren is De Jong Sails nationaal en internationaal uitgegroeid tot een begrip. Wij bedienen niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse, Belgische en Franse zeilers.
 
Ons bedrijf richt zich voornamelijk op zeilers die willen genieten van hun boot.
Wij leveren zeilen voor alle boten: van jeugdbootjes tot professionele zeiljachten. Bij het vervaardigen van de zeilen gaat het altijd om 'maatwerk', want elk zeil is anders en elke zeiler heeft zijn eigen verwachtingen.
 
Onze zeilen zijn van hightech kwaliteit en worden met grote precisie gemaakt met behulp van geavanceerde computerprogramma's.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij aankoop van een nieuw zeil krijgt u na afloop van het seizoen een gratis servicebeurt.
 
Aan de meeste wensen van de zeilers kunnen wij voldoen. Lukt dat niet, dan zeggen we dat en komen we met een alternatief. Bij De Jong Sails zijn wij pas tevreden wanneer u tevreden bent.